Medmont Meridia - OVAC

OVAC - Personalised Vision Care
OVAC - Personalized Vision Care
Ga naar de inhoud


medmont meridia™ Advanced Topographer

Reimagine the way you see and experience topographical insights and more…


Eén systeem, verrassend veelzijdig.

Met trots presenteren wij de nieuwe generatie cornea topograaf, die verder gaat in precisie en prestaties dan de veelgeprezen Medmont E300. De Medmont Meridia is een geavanceerde topograaf die is ontworpen om de hoogst mogelijke nauwkeurigheid en meetresultaten te verkrijgen. De Medmont Meridia is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de Meridia Classic en de Meridia Professional

De topografie van de Meridia is verbeterd met een groter beeldveld, hoge resolutie kleurbeelden en ergonomische sneltoetsen voor het navigeren door de software. Verder is de Meridia uitgerust met een Traanlaag Analyse module. De Meridia Professional breidt de functies van de Classic uit met nog meer opties voor de HD voorsegment kleuren camera, blauwe LEDs voor fluo beelden en infraroodbelichting om de Meiboom klieren in beeld te brengen en te kunnen beoordelen. Overzichtelijke rapportages en veel gebruikte grading scales vergemakkelijken het overleg met uw klant.Duidelijk zien, optimaal behandelen

De medmont meridia Advanced Topographer introduceert een nieuw niveau van helderheid met een uitgebreide suite van beelden met hoge resolutie, een groter gezichtsveld en aanvullende toepassingen om de mogelijkheden van uw praktijk duidelijk te vergroten voor een betere zorg.


Op weg naar een nieuwe standaard

De Medmont Meridia zet de wereldwijd vertrouwde 20-jarige erfenis verder van de E300. De expertise, betrouwbaarheid en best-in-class nauwkeurigheid voor het aanpassen van contactlenzen in één enkel multifunctioneel systeem dat gericht is op het verbeteren van de zorg en de ROI van de aanpasser.

Met de nieuwste beeldvormingstechnologie verbetert Medmont Meridia de topografische beeldvorming door een groter gezichtsveld te bieden, waardoor meer van het oog van de klant in één volledig kleurenbeeld te zien is. Samen met de beproefde samengestelde topografie van Medmont zorgt dit voor meer duidelijkheid en vertrouwen in uw beoordelingen en aanpasstrategieën, voor een succesvollere eerste aanpassing en een kortere aanpassing.

De Medmont Meridia is ontworpen om vele toepassingen te centraliseren in één enkel platform. Samen met de vooruitgang in corneatopografietechnologie, breidt de Medmont Meridia ook uw mogelijkheden uit. Met de Meridia zijn premium voorsegment en Fluoresceïne beeldvorming en video's, verbeterde Meibography beeldvorming, duidelijke Tear Meniscus Hoogte en Tear Break-up Time metingen en nog veel meer. Dankzij deze mogelijkheden, kan u uw aanpassingsproces optimaliseren, en eventueel uitbreiden met droge ogen analyse en speciale lenzen - en zo uw ROI kunt optimaliseren.Bevordert de betrokkenheid van de klant

De Medmont Meridia is ontworpen om de betrokkenheid van klanten aan te moedigen, wat leidt tot betere therapietrouw, herhaalde bezoeken aan de praktijk en meer doorverwijsactiviteiten. medmont meridia met Medmont Studio biedt bewezen klinische beoordelingsschalen, zinvolle en bruikbare weergaven en visuele rapporten om compliance te verbeteren en doorverwijzen te vergemakkelijken.

Topografie vereenvoudigd
Het Medmont Meridia platform heeft een geavanceerd ergonomisch ontwerp met vijf sneltoetsen op het instrument. Dit ontwerp, gekoppeld aan de softwarebegeleidingstools, dragen bij tot een alles-in-één platform dat efficiënte workflows en ruimtegebruik aanmoedigt waarop u kunt standaardiseren.


Gebouwd op het E300 erfgoed

De Medmont Meridia bouwt is een verdere doorontwikkeling van de bewezen topografische E300-technologie, de gevestigde STANDAARD in topografie. Terugwaarts compatibel met de E300 met kleuren limbus tot limbus dekking en een van de grootste contactlens bibliotheken, introduceert medmont meridia een groter beeldveld van de cornea en droge ogen evaluatie toepassingen met evidence base documentatie.


Maak het beeld compleet

De Medmont Studio Software V7 van de Medmont Meridia, biedt een gecentraliseerde oplossing voor toepassingen en afbeeldingen. Zoals gedetailleerde topografische beelden bij de aanpassing van contactlenzen, een ruime keuze in veel gebruikte “droge ogen grading scales”, kleurenvideo’s, een uitgebreide reeks aan hoog resolutie kleuren afbeeldingen en nog belangrijker; en dit alle met één instrument.
 • Limbus to Limbus topografie – nu in kleur
 • Gedetailleerde Fluoresceine beelden en video
 • Complete voorsegment beelden en video
 • Makkelijk vast te leggen beelden van de Meiboomklieren
Kenmerken
Medmont Meridia Classic
Medmont Meridia Professional
Groter beeldveld
Geoptimaliseerde scherptediepte
Traanlaag analyse module
Digitale HD kleurenbeelden
Horizontale zichtbare irisdetectie
Screrale lens simulatie
Gebruiksvriendelijke software in V7
Ergonomische sneltoetsen op het instrument
Handige en veilige opslag van de kalibratietool
Verbeterde en snellere interfaceaansluiting
Beelden en video van het voorste oogsegment

Meiboomklieren analyse

Fluoresceine beelden en video

Traan meniscus hoogte meting

Scoptische en fotopische pupil meting

Focus Hulp bij foto/video

Veel gebruikte Grading Scales (EFRON, BHVI en Meiboscale)

Screeningrapporten voor droge ogen


Afmetingen

  • Gewicht: 10kg
  • Hoogte: 470mm
  • Breedte: 235mm
  • Diepte: 345mm

Elektrisch
 • Nominale voedingsspanning: 100-240 VAC, 50/60 Hz
 • Nominaal ingangsvermogen: 0,19 A MAX
 • Isolatietransformator: Medische kwaliteit, voldoet aan IEC 60601-1 Min. 500W, min. 4x IEC C13 Uitgangen, gespecificeerd voor gebruik op nationale netspanning

Performantie
  • Bereik: Standaard: 0.25 –11mm  | Composite: Limbus tot Limbus | Geëxtrapoleerde data: Limbus tot 18mm
  • Gezichtsveld: Topografie: 17.5 mm (H) Fluoresceïne: 20.0 mm (H) Voorsegment beelden: 26.0 mm(H) Meibografie: 26.0 mm (H)
  • Herhaalbaarheid / Nauwkeurigheid (Test Object): 0,1 Dioptrie
  • Sterktebereik: 10-100 Dioptrie
  • Aantal Ringen: 32
  • Meetpunten: 102.000 Geanalyseerde Punten

Minimumvereisten PC
 • PC-vereisten
  :
  Microsoft™ Windows™ 10 Pro versie 1909 of later, 64 bit editie. Processor: Intel™ generatie 6 i5 of hoger Moederbord: Echte Intel™ chipset sterk aanbevolen VIA chipsets hebben bewezen onbetrouwbaar te zijn Geheugen: 8 GB voor non-video captures, 16 GB voor video captures. Harde schijf: 40 GB voor niet-video-opnamen, 200 GB+ voor video-opnamen. Videokaarten: die het hoofdgeheugen delen worden niet aanbevolen. Schermresolutie: Aanbevolen 1920 x 1080; Minimaal ondersteund: 1280 x 768
 • USB: Ten minste één USB 3.1 Gen 1-conforme poort op de PC
Wenst u meer info of een offerte, neem meteen contact met ons op.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang meer informatie.

Natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen.U gaat akkoord met de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.
Terug naar de inhoud