Moonlens - OVAC

OVAC - Personalised Vision Care
OVAC - Personalized Vision Care
Ga naar de inhoud
PRODUCTEN > RGP

EEN UNIEK INNOVATIEF ORTHO-K SYSTEEM

VOOR KLASSIEKE ORTHO-K EN MYOPIE MANAGEMENT
Ortho-K design
1. Gemaakt op maat van uw klant.

Met een uniek, nieuw lensontwerp gebruikt MOONLENS een gepatenteerd algoritme dat micro-aanpassingen in stapjes van 1 micron mogelijk maakt, iets wat bij geen enkel ander ortho-k lensontwerp kan.
De MOONLENS is een 3-zone design die u toelaat iedere zone minutieus aan te passen. Zo kan u zelfs de diameter en de optische zone van de lens aanpassen om een ideale passing te bekomen voor ieder oog.
2. Eenvoudige en efficiënte aanpassing.

Laat de magie beginnen door je topograaf te linken met het KattCloud online platform. Op basis van duizenden meetpunten zal KattCloud de optimale lensparameters berekenen, rekening houdend of er een sferische of torische periferie nodig is. Toch behoudt u de controle over de lens, want als aanpasser kan u iedere parameter individueel wijzigen naar uw voorkeur.
3. Assistentie bij aanpasproblemen.

Hoewel het succes van de aanpassing met de eerste lens zeer hoog is, kan het toch gebeuren dat een passing toch niet optimaal is. Het online KattCloud platform assisteert u hierbij om de nodige aanpassingen aan de lens aan te brengen via een eenvoudige wizard. Selecteer met welke situatie u te maken heeft, en de nodige aanpassingen worden aan de lens uitgevoerd. De historiek wordt ook netjes bijgehouden zodat je voor iedere klant een duidelijk overzicht hebt van zijn lenzen.
4. Behoud de controle.

Heb je geen topograaf die gelinkt kan worden, of behoud je liever de controle over de parameters? Ook dan is de MOONLENS iets voor jouw. Dankzij de handige online calculator kan je manueel je gegevens invullen, en de gewenst parameters bestellen.
5. Wordt meteen een gecertificeerde MOONLENS aanpasser.

Bekijk het online webinar over de MOONLENS (momenteel in het Engels, we werken aan een Nederlandse versie) en doe de online test.
Bijkomende Informatieve Video's

Moonlens In The Cloud

MOONLENS In The Cloud

MOONLENS Initial Order in KATTCloud with Linked TopographerIn The Cloud
Initial MOONLENS Lens Order Using KATTCloud
Wens je meer info over dit unieke ortho-k lens systeem?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang meer informatie.

Natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen.


Veel
Weinig
Geen

U gaat akkoord met de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.
Terug naar de inhoud